Är detta din målbild med skidåkningen?

Vi kör träningspass som tar dig närmare målet, i år eller något annat år!

Individanpassade träningspass

En timme där vi kör intervaller med varierande längd och tempo. Tekniken i fokus men även fullt fokus på att få till ett rejält utvecklande träningspass. Du väljer klassiskt, skate eller 100% stakning samt vilken ambitionsnivå vi kör PT-timmen på.

Träningspass med skidcoach

Behöver du förbereda dig på resan Sälen till Mora? Eller bara nyfiken på att få köra ett lite mer utmanande träningspass på längdskidor? 
Självklart fixar jag ett skräddarsytt upplägg för dig eller ditt sällskap som en del i din resa mot Mora. Du väljer åksätt, klassiskt med fäste eller stakning på blanka skidor eller skate samt vilken nivå du vill lägga passet på. Fokus ligger alltid på en kombination av teknikutveckling och förbättring av din fysisk. Träningspasset är i intervallform så att vi har tid för att jobba med skidtekniken under "vilan".

Är det enbart din skidteknik du vill utveckla i ett lugnt tempo är en skidtekniklektion rätt.

Tid: 1 timme effektiv tid
Pris: 600:-  för tillkommande person 150:-
Var: Du väljer det spår i Vemdalen/Klövsjö som passar dig.
När: Under v. 48 - v 9 .Tisdag till fredag. Vi kör träningspassen i förstahand sen eftermiddag/tidig kväll.  kl. 17.00 -18.00  alt. 18.15 -19.15
Boka: Skicka en förfrågan via formuläret alt. email eller ring 076 8043877  så hittar vi en tid och plats som passar dig.

Träningspass längdskidor är friskvårdsberättigad aktivitet.

Våra favoritplatser för träningspassen

Klövsjö/Katrina toppen

Mycket flackåkning samt möjlighet att köra korta rundor. Vi kommer även kunna använda pistmaskinspackade ytor så att vi har perfekt stavfäste. Bra för stakning och skate. Vi träffas på toppparkeringen/Emma-Brittas cafe. Obs. Pannlampa krävs för spåren på toppen. Helt basic pannlampa fungerar.

Vemdalsskalet elljusspår

Samlingsplats är vid spårtavlan på Vemdalsskalets spårcentral. 
Elljusspåret är rejält kuperat. Välj spåren i Klövsjö om du önskar  "Vasaloppsterräng". Har du pannlampa så fungerar spåren på andra sidan vägen helt utmärkt för träning i lätt terräng samt att vi kan utnyttja backen mot Björnrike.

Klövsjö elljusspår

Samlingsplats är spåret vid parkeringen precis mittemot nya Hotell Klövsjöfjäll. dvs. där spåret går över vägen på väg ner till elljusspåret. Fantastiskt fint spår för träning!
Mycket bra elljusspår för träning, både slaknota samt flera flacka partier. Dock ett skidspår där det kan vara rejält kyligt.